Una tarda tranquil·la.





Vam tornar de Sant Hilari Sacalm per passar una tarda tranquil·la a Viladrau. Havent reposat sota els arbres, quan el sol ja era baix i començava la fresca, vam fer el camí de la font de l'oreneta. Passeig amic. Ens arribàrem a la font i seguírem fins a Rusquelles. Les fulles de les alzines anaven prenent un color de mel, mentre sentíem l'olor de la terra i l'aigua. Els saltirons de les tórtores ens acompanyaven als marges del camí. Queia la tarda i feien concert a Rusquelles, ens arribava un animat duo de violí i piano.










Poc a poc desférem el camí direcció al nostre hostatge.  Després d'un sopar frugal, sortírem a la terrassa a prendre la fresca i a mirar els estels. Ens arribaven les paraules somortes d'una parella que també descansava. Miràvem la lluna, de tallada de meló, i el carro. La fresca i el cant del tòtil ens obririen les portes de la son. 

Quan ja érem a la cambra, vam poder escoltar el nostre amic, el gamarús, que feia dies que a Barcelona no el sentíem, ara ja sabíem on s'havia anat a refugiar el llest amic.





https://www.youtube.com/watch?v=WR1lp13XQSg

Comentaris

Entrades populars