La Barcelona de Nunes.



Anàvem al Centre d'Art Santa Mònica a veure l'exposició Black is Beltza, que no està gens malament, i ens hem trobat també amb una exposició dedicada al cineasta Nunes, que ens ha captivat del tot. 




Nunes va voler reflectir en les seves històries tot el món marginal de la Barcelona dels anys seixanta. El món de la nit en una ciutat portuària. Una voluntat de mostrar les coses tal com eren. Em sembla molt interessant la filmografia, amb intervencions importants, com la de José Maria Rodero o Núria Espert.




I de Black is Beltza direm que és l'aprofundiment en una aventura de còmic que transcorre en diferents capitals del món, en les quals durant els seixanta es produïen revolucions de diferent caire, com la lluita per la defensa dels drets dels afroamericans.

Recomanem una visita al Centre d'Art Santa Mònica, hi ha molt per veure i descobrir!

Comentaris

  1. L'exposició de Nunes ha estat comissariada per Josep Mª Minguet. No el conec personalment, però el segueixo a Facebook i pel que escriu i comparteix, em mereix tota la confiança. Segur que esta feta amb intel.ligència, rigor i bon criteri. No ens la perdrem!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Me n'alegro! Ens va interessar molt el contingut del discurs de Nunes. No té pèrdua, i és necessari escoltar veus com la seva en un moment com l'actual.

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars