Govinda

Hem anat a dinar al Govinda, un cop més. La primera vegada ens va captivar. El restaurant hindú i vegetarià de la Plaça Vil·la de Madrid. L'espai és acollidor, càlid i,quelcom molt important avui dia, ampli. La decoració és destacable. A les parets trobem quadres amb motius de l'Índia, com el que hi ha al costat de la porta del lavabo, on s'hi representa un escena mitològica. La guerra entre uns éssers i un gegant. Una escena molt ben pintada, de gran bellesa. La il·luminació és perfecta. La llum justa sobre les taules. Les làmpades també són molt boniques. L'espai traspua tranquil·litat, senzillesa. Parlem del menjar.








El Govinda és un restaurant vegetarià, el més antic de Barcelona. Els plats són propis de la cuina hindú. Us explicaré el que vam menjar, però heu de saber que la carta és molt extensa. Les vegades que hem anat, hem demanat, com a entrants, uns vegetals arrebossats, molt cruixents, gens oliosos. En el plat hi ha albergínia, pebrot, ceba, carabassó...De segons, un plat de cigrons amb espinacs i cigrons amb espècies. També les mandonguilles vegetals amb salsa de tomàquet.  Si els picants no us van bé ho heu de dir. Per beure no hi ha begudes alcohòliques, jo us recomano una cervesa sense alcohol, hindú, que es diu Cobra. Ben freda. Aquesta cervesa, però, la fan al Regne Unit. Les postres són molt curioses i bones. Us recomano el gelat de pinya, o el Sikram, un iogurt amb llimona i espècies. Demaneu cafè, el fan molt bo, o un un te Txai per acabar el diàleg de sabors.






El tracte amb el servei és excel·lent, són realment amables i us ajuden molt a l'hora de triar els plats.
Ah,no puc oblidar la referència literària: si heu llegit Siddharta de Hermann Hesse potser recordareu que l'amic d'infantesa del Siddharta és Govinda.
Sortireu amb la panxa plena i un somriure als llavis.








Comentaris

Entrades populars