A Can Cassoletes de Pontós.


Aquella tarda d'agost vam dir-nos: avui és la nostra! I al vespre ens vam dirigir cap a Pontós, molt contents per tornar a un poble amb encant i a una casa acollidora, on s'hi menja fantàsticament bé. Ens retrobàvem amb Can Cassoletes. Fa temps que els vam descobrir i d'aleshores ençà que, sempre que som a L'Alt Empordà i tenim l'oportunitat, els visitem. 

Pontós és un poble amb masies molt boniques. En un carreró que dóna a la plaça de l'ajuntament és on es troba Can Cassoletes. 

La il.luminació del local és molt agradable i la disposició de les taules conviden a la conversa. Acostumen a posar música suau de jazz, blues, bossa nova... Norah Jones, Bill Evans, Billy Halliday... us poden acompanyar la vetllada. 

La Yolanda, molt amablement, us guiarà a una taula i us podrà fer una bona recomanació de la carta. Hi trobareu una cuina de proximitat, una presentació elegant i el gust dels productes de la terra amb sorprenents combinacions de colors i sabors. Les cassoletes d'arròs ja són un clàssic, com les croquetes de bolets. I no us perdeu les amanides, com la d'ànec marinat.








Sortim contents després d'un bon sopar i ens rep la nit de Pontós. Fem un agradable passeig pel poble i absorbim l'aire fresc, aromàtic, de la nit de Pontós.


Comentaris

Entrades populars