Oh Gràcia, un concert de sabors.

Feia una tarda calorosa, al davant de casa les cigales cantaven alegrement. De tant en tant una brisa duia l'aroma dels pins i de la vegetació. Sentíem la tarda d'estiu i l'emoció d'anar a un concert. Actuava la Jane Birkin al festival d'estiu de la ciutat. 


La sorpresa va ser majúscula quan en arribar al teatre, la noia de la porta ens va dir que no hi havia cap espectacle, que s'havia cancel·lat per motius de salut i que ja feia dies que s'havia anunciat. Com és que no ens havíem assabentat? En plena era de la comunicació màxima! No vam veure la televisió suficientment? No vam escoltar prou la radio? Que curiós! Ens preguntem per quins canals ho van anunciar. La realitat és que pels voltants del teatre no hi havia ni una ànima, només nosaltres. Algun avís ens deuríem perdre. Decebuts vam entornar-nos-en, però, que coi!, ja havíem sortit i anàvem de festa, per què no refer-nos amb un bon soparet? I què millor que pal·liar l'absència de la Birkin amb l'Oh Gràcia, l'acollidor restaurant d'estil francès de la Plaça de la Revolució.






Només entrar ja t'acull el caliu de l'espai, una il·luminació molt agradable, íntima, càlida. Ahir ens vam asseure just a l'entrada, en una tauleta al costat d'unes fotografies que resseguien la construcció de la torre Eiffel, des del 1888 fins al 1890. Les fotografies que decoren el local evoquen l'ambient parisenc.








A la carta vam decantar-nos per uns entrants d'espàrrecs verds amb formatge de cabra i una crep de pernil en dolç i formatge. Pel segon no vam dubtar gens davant la possibilitat d'assaborir uns llobarros al forn. Tot prometia ser una experiència gastronòmica interessant.














Una cosa molt bona del lloc és que pots triar la guarnició entre arròs, patates o amanida. Les patates de l'O.G. dialoguen bé amb els llobarros. Els postres van anar de pastís de formatge amb nabius  i pastís de maduixes. 








Us recomanaria aquesta tria, però qualsevol plat de la carta és molt encertat i l'heu de llegir amb calma. L'estofat de vedella també és una bona opció, fa una oloreta deliciosa. I el picantó també és exquisit. I si dubteu us faran una molt bona recomanació, la gent de la casa és molt amable. De segur que en sortireu contents.


Vam tornar a casa satisfets, sense la Birkin, però havent fruït d'un concert de sabors.



Comentaris

Entrades populars